محمد بناییان، سرپرست معماری و شهرسازی استان اصفهان در پاسخ به این سوال که ''با توجه به کمبود منابع آب، موضوع تامین آب در مباحث بلندمرتبهسازی در استان چگونه طرح، برنامه ریزی و اجرا میشود؟" به خبرنگار پاپگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: در جلسات کمیتههای کارشناسی همواره این موضوع مورد توجه قرار میگیرد و سوالاتی از این دست مطرح شده و پاسخهای آنها نیز مورد بررسی قرار گرفته که آیا منابع منطقهای آب در استان می تواند پاسخگوی ساختمانهای بلند باشد یا خیر؟
سرپرست معماری و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اینکه کمبود آب در استان اصفهان از مسایل مهم است و به همین دلیل توجه به آن در همه ابعاد از جمله شهرسازی و معماری حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در بازنگری طرح جامع اصفهان به موضوع آب و محدودیت منابع آبی توجه ویژهای خواهد شد.
وی در ادامه درباره موضوعات طرح بازنگری جامع اصفهان توضیح داد: آخرین بازنگری اصفهان مربوط به سال ۱۳۶۷ است و بازنگری طرح جامع این شهر با توجه به رویکردهای جدید وزارتخانه و نگاه جدیتر به موضوعاتی چون مسایل زیست محیطی در دستور کار قرار دارد.
بناییان در ادامه با اشاره به اولویتها در طرح بازنگری اصفهان اضافه کرد: از آنجایی که اولویت بازنگری این طرح کالبدی نبوده و بر مبنای مساله محوری است، مباحثی مانند موضوعات اقتصادی، سیما و منظر شهری، مشارکت مردمی و موضوعات مربوط به عدالت اجتماعی اصلیترین گزینههای مورد نظر در این طرح هستند.
وی در پاسخ به این سوال که "با توجه به اینکه شورایعالی شهرسازی و معماری طرح رود کنارهها و احیای رودخانههای شهری را به طور ویژه در دستور کار دارد، در همین راستا، استان چه اقداماتی را در رابطه با زایندهرود انجام دادهاید؟ گفت: با عنایت به کاربریهای طرح جامع و تفصیلی شهر اصفهان و رویکرد ویژه به زایندهرود و پارکهای حاشیهای آن، شهرداری اصفهان با توجه به طرحهای فرادست مورد اشاره اقدامات قابل توجهی در زمینه احداث پارکها و فضای سبز حاشیه زایندهرود انجام داده است.
بناییان اضافه کرد: زایندهرود از نظر پارکهای خطی همجوار آن و ساماندهی رودکنارهها بینظیر است، چرا که چنین پارک خطی با این وسعت شاید کم نظیر باشد. این پارک از شرق تا غرب اصفهان ادامه دارد./
نظر شما